روش های طراحی سایت

نکات مهمی که قبل از سفارش ساخت وب سایت باید بدانید
در طراحی سایت بسیار مهم است که از چه زبان و تکنولوژی استفاده شود، طراحی می تواند به صورت دستی انجام شود یا شخص یا شرکت طراحی می تواند از ابزارهای سایت سازی که در بازار موجود است استفاده کند.
در زیر به تفاوت های هر یک از این روش ها می پردازیم:
کدنویسی یک کنترل پنل مدیریت جداگانه و یک رابط کاربری گرافیکی جداگانه برای هر وب سایت
استفاده از سایت سازهای رایج (cms) مانند وردپرس، جوملا و…
کدنویسی کنترل پنل مدیریتی کامل برای تمامی وب سایت ها با امکان سفارشی سازی و کدنویسی رابط کاربری گرافیکی مجزا برای هر وب سایت: روش انحصاری Web One که دارای کنترل پنل یکپارچه و بسیار قدرتمند برای مدیریت انواع وب سایت ها و پورتال ها می باشد.
مزایا و معایب روش های طراحی سایت:
روش اول: در این روش شخص یا شرکت طراح وب سایت به صورت دستی ماژول های مورد نیاز را برای رابط کاربری گرافیکی و کنترل پنل کدگذاری می کند.
   مزایای:
* تولید حداقل کد منجر به سرعت بارگذاری بالا و بهینه سازی موتور جستجو می شود
* هیچ محدودیتی برای افزودن ویژگی های جدید وجود ندارد: به این ترتیب می توان ماژول را برای یک وب سایت خاص در هر زمان تغییر داد یا از یک فناوری جدید برای طراحی آن استفاده کرد یا از ترفندهای خاصی برای رسیدن به یک هدف خاص استفاده کرد. البته لازم به ذکر است که با این روش طراحی بسیار پرهزینه و زمان بر است.
   معایب:
* با توجه به نیاز به طراحی وب سایت مجدد کنترل پنل برای مدیریت هر وب سایت، باید زمان را تلف کرد.
* طراحی مجدد کنترل پنل مدیریت برای هر وب سایت به طور غیر ضروری هزینه های طراحی را افزایش می دهد.
* با توجه به طراحی کنترل پنل برای مدیریت جداگانه برای هر وب سایت، امکانات کافی در کنترل پنل وجود ندارد و احتمال خطا بسیار زیاد است. لازم به ذکر است که همزمان با رفع یا به روز رسانی باگ ها در سایر کنترل پنل ها، کنترل پنل به روز نمی شود.
* اگر شخص یا شرکت طراحی، دانش فنی لازم را نداشته باشد، ممکن است نتیجه نامطلوبی حاصل شود.
* برای وب سایت های قدیمی امکان استفاده از امکانات جدیدی که در طراحی های بعدی استفاده می شود وجود ندارد.
* ناتوانی در ارائه خدمات پشتیبانی کافی به تمامی وب سایت ها و در نتیجه هزینه های اضافی غیرضروری برای پوشش تمامی وب سایت ها

روش 2: در این روش طراح از ابزارهای خارج از قفسه استفاده می کند که امکان استفاده از ماژول های از پیش طراحی شده توسط دیگران را فراهم می کند و در واقع طراح به جای نوشتن کد از کدهای خارج از قفسه استفاده می کند.
آمبراکو، وردپرس، جوملا، دروپال

   مزایای:
* توسعه وب سایت بسیار سریع
* نیازی به دانستن کد نویسی شرکت یا شخص طراح سایت نیست
* طراحی با کمترین هزینه

   معایب:
* تولید کد اضافی زیاد و سرعت بارگذاری پایین و در نتیجه نتیجه منفی از موتورهای جستجو: از آنجایی که یک ماژول نوشته شده در دسترس عموم است، باید از تمام حالت های ممکن پشتیبانی کند تا این ماژول برای عموم قابل استفاده باشد. در طراحی دستی، کد فقط برای حالت مورد نیاز تولید می شود).

* به روز نبودن فناوری های مورد استفاده: سازندگان وب سایت و ماژول های آنها توسط طراحان متخلف در زمان های مختلف طراحی می شوند، زیرا سایت سازان پروژه های عظیمی هستند و توسط شرکت های دیگر ارائه می شوند، به روز رسانی آنها بسیار دشوار است. کند و ماژول های آنها را نیز می توان در زمان های قدیم طراحی کرد و یا هر از چند گاهی اصلا به روز نشد، این موارد سایت و ماژول های آن را با تغییرات جدید در مرورگرها یا موتورهای جستجو ناسازگار می کند که به طور کامل کیفیت سایت را تحت تاثیر قرار می دهد. تاثیر می گذارد بنابراین می تواند باعث لود نشدن سایت شود.

*محدودیت‌های استفاده از ویژگی‌های درخواستی مشتری: وقتی صحبت از سازنده وب‌سایت می‌شود، ما در چارچوبی قرار می‌گیریم که برای آن سازنده وب‌سایت تعریف شده است که طراح آن حتی نبوده و نمی‌توانیم فراتر از آن برویم. برای اینکه همه چیز واضح تر شود، یک اسکیت باز (سایت ساز) را با یک واکر (طراحی دستی) مقایسه کنید. نیازی به رفتن نیست، بنابراین ممکن است درخواست مشتری توسط سازنده سایت برآورده نشود، این مورد معمولا در ترفندهای بهینه سازی و همچنین در حالت فارسی زبان بیشتر به چشم می خورد.

* عدم پایایی (قابلیت اطمینان): با توجه به محدودیت هایی که در بالا ذکر شد، محتوای ایجاد شده با استفاده از سایت ساز معتبر نابو و در برخی موارد نیاز به طراحی مجدد یا طراحی توسعه دستی است.

* ناپایداری: با توجه به اینکه ماژول های مورد استفاده توسط طراحان مختلف طراحی شده و همچنین کاربر از نحوه کدنویسی ماژول و مشکلات آن آگاهی ندارد، در حالت ها و زمان های مختلف نتایج غیر منتظره ای را به دنبال خواهد داشت. این باعث بی ثباتی می شود.

*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *